سبک زندگی یا همان لایف استایل (Life Stile) دنیای امروز خواه ناخواه به سمت راحتی و آسایش هرچه بیشتر پیش می رود. از دیگر سو افزایش جمعیت و به طبع آن بلند تر شدن بیش از پیش سازه ها بر روی گسترش استفاده از آسانسورها به عنوان یکی نمودهای این نوع زندگی ماشینی موثر بوده است. امروزه کمتر مکان عمومی و حتی شخصی را می شناسیم که دارای آسانسور نباشد. آسانسورهایی که در گذشته فقط در برج های گران قیمت و ساختمان های بلند نصب می شدند، امروزه در مترو، پل عابر پیاده و هر ساختمان بالای سه طبقه وجود دارند. در این بین نباید از حوادث جانی و مالی که ممکن است در حال استفاده از آسانسور به وقوع بپیوندد چشم پوشید. به ویژه که در موارد بسیاری آسانسورها به شخص خاصی تعلق ندارند و جزیی از مشاعات ساختمان ها و یا اموال عمومی محسوب می شوند. سوال اصلی اینجاست که در صورت وقوع حادثه ای در آسانسور چه کسی را می توان مقصر شمارد؟ چگونه می توان خسارت های شخص زیان دیده را جبران کرد؟ غرامت فوت فرد یا افراد صدمه دیده چگونه خواهد بود؟

بیمه آسانسور بدون شک بهترین راه برای به حداقل رساندن خسارات و آسیب هایی است که امکان دارد در آسانسور اتفاق بیوفتد. از آن جایی که بیمه آسانسور نوعی از بیمه های مسئولیت به شمار می رود به نام بیمه مسئولیت آسانسور نیز شناخته می شود. بیمه مسئولیت در واقع افراد و یا بار داخل آسانسور را تحت پوشش قرار می دهند و بدنه خود آسانسور و آسیب های وارد بر آن جزیی از قرارداد نیست.

اصولا با خرید، نصب و راه اندازی آسانسور بیمه نامه اولیه ای توسط فروشنده به تحویل خریدار می شود اما با اتمام بیمه آسانسور اولیه تهیه این نوع از بیمه به عهده مالک شخصی و یا مدیر ساختمان خواهد بود. شرکت های سرویس و نگهداری آسانسور نیز مم به چک و یادآوری این موضوع هستند زیرا در صورت بروز هرگونه حادثه ناگوار و نداشتن بیمه آسانسور، مسئولیت حادثه و جبران خسارت برعهده مالک، مدیر ساختمان و شرکت سرویس کار است.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دبستان دخترانه شهید دکتر چمران Lance داروخانه مگنارکس وبلاگ محمد حسن بزرگی خاندان حسین مردی Biscuit container - vstimlsystem.com Jack legal institute عشق نویس bindak